• With a Premium Account (from just $3.60 a month) gives you a full business description with up to 1,500 characters of text. (Click to see an example)


Nothing found - try zooming or dragging the map
Loading markers...

Obryad UA

Abberton
Bedfordshire
United Kingdom

Obryad UA - Abberton, Bedfordshire, United Kingdom
Claim This Business
Physical Address вулиця Гліба Успенського, 91, Вінниця, Вінницька область, 21000
Abberton
Bedfordshire
21000
Phone +380672122168
Fax/Alt Phone +380672122168
Email
Website


Business/Community Description

Ритуальні послуги від "Обряд" у Вінниці – це надійна та якісна підтримка у важкий момент втрати. Наша служба надає різноманітні послуги, включаючи кремацію, та стежить за гідністю та пам'яттю покійних.
У "Обряд" доступні ціни на кремацію, що відповідають різним бюджетам. Ми пропонуємо якісне обслуговування та відповідальний підхід до кожної родини.
Наша ритуальна служба готова надати послуги кремації відповідно до всіх норм та стандартів. Ми розуміємо, що це складний час для родини, тому надаємо підтримку та робимо все можливе, щоб зробити цей процес менш важким.
Довірте організацію похорон професіоналам від "Обряд". Ми гарантуємо гідне та поважне проведення церемонії прощання. Наш магазин ритуальних товарів пропонує все необхідне для похорону та відповідає всім вашим потребам.
Звертайтеся до нас за допомогою у важкі моменти – ми завжди тут, щоб допомогти вам і вашій родині.

 


Your Rating (1-5)





Click to rate this business 'Hate It'Click to rate this business 'Didn't Like It'Click to rate this business 'Not Bad'Click to rate this business 'Liked It'Click to rate this business 'Loved It'
(click a star to select)

Your Review (Max. 500 characters) .... 
characters left.

© 2013 - 2024 A-ZBusinessFinder.com
top